5 aprilie 2020, 22:30

Părinții pot răsufla liniștiți. Copiii fac față coronavirusului

Cele mai recente studii arată faptul că singura categorie care nu a fost afectată în niciun fel de coronavirusul din China au fost copii. Chiar dacă cercetătorii nu au reușit să creeze, până în acest moment, un vaccin împotriva virusului ucigaș, se pare că sistemul imunitar al copiilor este mai puternic decât pare și a făcut față cu brio acestui test.

Medicul român Mihai Craiu a afirmat faptul că acest lucru reiese din studiile efectuate de oamenii de știință chinezi, care au descoperit că până în acest moment nu a fost înregistrat niciun deces provocat de virusul corona la copii, potrivit stirileprotv.

Cu toate acestea, medicul a ținut să facă un apel la responsabilitate și i-a avertizat pe părinți să nu devină ”complet paranoici dacă există o boală cu răceală și febră”, dar nici să nu neglijeze aceste simptome. Mai  mult decât atât, medicul Mihai Craiu a mai precizat și să oamenii ar trebui să respecte regulile elementare de igienă, cum ar fi: spălatul pe mâini cât mai des și evitarea contactului fizic cu alte persoane.

Sursă Foto: playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.