CITIRE

Pasiune, devotament și performanță. Cine sunt tine...

Pasiune, devotament și performanță. Cine sunt tinerii câștigători la Cupa României la Atletism

La prima sesiune a Cupei României la Atletism s-au remarcat tineri români care au dat dovadă de entuziasm și spirit competitiv. Printre numele care au impresionat juriul se numără Andreea Piscu, Nicolae Soare, Andreea Drăgan, Andrei Micu, Ioana Diana Țigănașu și Georgiana Iuliana Aniței. 

Andreea Alina Pîșcu a câștigat la 10000 de metri în 36:02.70! Laura Marina Corhana ocupă poziția secundară, iar pe locul al treilea s-a clasat Claudia Beatrice Dinu. La masculin Nicolae Soare s-a remarcat cu finish în 30:44.40! Atletul antrenat de Cristina Alexe a fost urmat de Peter Daniel Herman, iar pe cel de al treilea loc s-a poziționat Robert Georgian Necula.

Ștefania Andreea Drăgan a câștigat la săritură cu prăjina. Sportivă de la CSM Craiova,UNEFS a fost urmată de Adina Anamaria Buzescu de la CS Dinamo, UNEFS.

La proba de aruncare ciocanului a reușit să se remarce Andrei Mihăiță Micu. Tânărul care activează la clubul sportiv Viitorul Vaslui a fost urmat de Florin Asmarandei și de Denis Adrian Both. La feminin aruncarea ciocanului a fost câștigată de Bianca Lazăr Fazecas.

Proba de aruncare a discului a fost câștigată de Ioana Diana Țigănașu. Sportiva de la CS Ceahlăul Piatra Neamț a fost urmată de Elena Mihaela Asmarandei și de Dana Ioana Voicu.

Atleta Ioana Valentina Plavan, care reprezintă SCM Gloria Buzău a câștigat proba de aruncare a suliței. Aceasta s-a impus în fața Mariei Bandac, care a ocupat a doua poziție și a Patriciei Scoarță, care a ocupat cea de a treia poziție.

Georgiana Iuliana Aniței a câștigat la triplusalt în fața Andreei Lefcenco, urmând ca cel de al treilea loc să fie câștigat de Diana Ion.

La 400 de metri Sanda Belgyan a câștigat în 54.23, iar la masculin, medalia a fost obținută de Cristian Radu cu 48.14.

La proba de 1500 de metri, Roxana Elisabeta Birca s-a impus după ce a terminat cursa în 4:24.05, în timp ce la masculin Nicolae Marian Coman a trecut linia de sosire după nici mai mult, nici mai puțin de 3:47.33.

La celelate probe, au câștigat următorii sportivi după cum urmează: Adina Ionela Amzu la săritură în înălțime. Sportivă de la CSA Steaua a câștigat cu 1.79 metri; Cristi Nicușor Boboc a sărit 15.84 metri la triplusalt; Sergiu Ursu a câștigat la aruncarea discului,  George Cătălin Zaharia a fost cel mai bun la aruncarea suliței; la 110 metri garduri, Alin Ionuț Anton a câștigat în 14.13 secunde; Mihai Donisan a câștigat la săritură în înălțime cu 2.12 metri; Andreea Marina Băboi în 11.58 secunde la sprint; Claudia Prisecaru a câștigat la 3000 de metri obstacole în 10:25.05.

FOTO cover aimx.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.