14 aprilie 2024, 20:04

Patru premiere la Crime & Investigations în luna MARTIE

Ne plac poveștile, mai ales cele polițiste. Patru sezoane interesante ale unor astfel de povești vin în luna martie la C & I.

După primele 48 de ore

 Sezonul 15(10×60’)  Din 4 martie, de luni până vineri, de la ora 22:15

„După primele 48 de ore”reia tema cunoscutei producții „Primele 48 de ore”, prezentând pe larg unele dintre cele mai captivante cazuri din serial. Prin interviuri aprofundate cu personajele-cheie, de la detectivi, procurori, avocați ai apărării, la familiile victimelor și, uneori, chiar infractorii, emisiunea „După primele 48 de ore”prezintă întreaga poveste a acestor investigații de omucidere, de la crimă la arest, la proces și dincolo de acestea.

Prin intermediul acestor interviuri exclusive și, în unele cazuri, a unor imagini reale de la proces, emisiunea pe telespectatorii sunt conduși într-o călătorie emoțională,scoțând în evidență impactul de durată al crimei.

Infractori în uniformă cu Will Mellor

Premiera duminică, 17 martie, de la ora 22:15 (7×60’)

În continuarea serialului „Polițiști Ucigași”, „Infractori în uniformă” prezintă șapte noi cazuri în care au fost implicați nu doar polițiști care au ucis, ci și vinovați de fraudă, escroci, prădători sexuali și traficanți de droguri. Prezentatorul și actorul Will Mellor revine împreună cu echipa sa de experți care îi include pe detectivul inspector pensionat Howard Groves și pe psihologul criminalist Serena Simmons. Li se alătură fosta detectivă inspector-șef Sue Hill, care a anchetat infracțiuni deosebit de grave timp de 30 de ani.

Will și echipa sa de experți vor scotoci în spatele titlurilor de pe pagina întâi a ziarelor și vor explora ce i-a determinat pe cei aflați în poziții de încredere să abuzeze de puterea dată într-un mod atât de catastrofal.

Filmat la tribunal

 Sezonul 5 Titlul original: Court Cam
Din 18 martie, de luni până vineri, de la ora 23:00 (11×30’)

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Am supraviețuit unei crime

 Sezonul 2 Din 18 martie, de luni până vineri, de la ora 23:25 (12×30’)
Serialul găzduitde jurnalistul american Gio Benitez, arată experiența de a fi victima unei infracțiuni bruște, din momentul în care cei atacați percep pentru prima dată pericolul, cu potențialele efecte de lungă durată.

Cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere sau surprinse cu telefonul mobil surprinse în momentul săvârșirii crimei, seria urmărește persoane care își văd de viața de zi cu zi și care s-au confruntat cu o situație periculoasă, fiind forțate să ia o decizie rapidă pentru a se proteja pe ele sau familiile lor.

Fiecare dintre cele 12 de episoade explorează povești ale supraviețuitorilor și analizează deciziile dificile pe care o persoană aflată în pericol trebuie să o ia, alegând fie de a evita o confruntare sau de a riposta.

Pe lângă mărturii, filmările capturate în detaliu de sisteme de securitate, camere ascunse, telefoane mobile și camere de bord sunt evidențiate și analizate pentru a ajuta la înțelegerea evenimentelor care au avut loc.

Jurnalistul GioBenitez, gaza emisiunii, stă de vorbă cu fiecare dintre supraviețuitori și reflectă asupra incidentelor.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol