8 iunie 2022, 12:33

Paul McCartney susține vaccinul. “Îl voi face de îndată ce-mi va veni rândul”

Paul McCartney susține vaccinul anti-COVID. În vârstă de 78 de ani, cântărețul face parte din a treia serie eligibilă pentru vaccinarea anti-COVID-19 alături de alte persoane cu vârsta peste 75 de ani.

Potrivit The Sun, el a spus că este de părere că vaccinurile oferă Marii Britanii o cale de ieşire din pesimismul declanşat de pandemia de COVID-19.

”Vaccinurile ne vor ajuta să ieşim din situaţie”, a declarat McCartney într-un interviu.

”Cred că vom ieşi la liman, sunt convins, iar vaccinul este o veste grozavă. Îl voi face de îndată ce-mi va veni rândul”, a mai spus muzicianul.

Paul McCartney susține vaccinul

Paul McCartney, fost component al legendarei trupe The Beatles, şi-a arătat susţinerea pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 din Marea Britanie. El a promis că se va număra printre primele celebrităţi care vor fi imunizate.

McCartney a mai declarat că este nerăbdător să revină pe scenă de îndată ce va fi posibil. În contexul în care ediţia de anul acesta a Festivalului Glastonbury a fost anulată.

Citește și:

Întâiul vaccinat al Israelului este premierul. Medicul personal, născut în România, i-a administrat lui Netanyahu doza de la Pfizer


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol