Site icon Editia de Dimineata

Pe asta n-ați auzit-o! Șumudică la FCSB. Detaliile picante – unde s-a ajuns de la o glumă

Nu, nu este 1 aprilie. După pierderea campionatului, Toni Petrea, antrenorul FCSB,  a decis să nu mai continue. Gigi Becali a glumit că va veni Șumudică. Numai că gluma s-a transformat în altceva…

„Ieri m-a sunat MM și mi-a zis că Toni Petrea nu vrea să mai continue. I-am zis să îl mai întrebe, dacă vrea să se mai gândească. Dacă n-a vrut, cu forța n-am putut să îl țin. Cu Șumudică, totul a venit de la o chestie, o glumă”, povestește Gigi.

“Îl împrumutasem eu pe Șumi cu 10.000 de euro, el era plecat din țară și avea nevoie pentru niște apropiați. Acum, eu, în glumă, i-am zis să aducă banii. I-am zis în glumă: «te puneam antrenor dacă erai serios». El a zis «credeam că vrei să îmi scazi datoria din contract».

Pe urmă a venit la mine, am stat, am stabilit și am zis să fie așa. Eu știu că a fost la mine, am bătut palma, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului. „

Nu e cu supărare dacă nu vrea. Nu e o moarte de om. Nu cred că poate să refuze contractul ăla. Mi-a zis «Nu-i problemă, eu mă înțeleg cu tine! Dacă e, da, spun că am făcut echipa împreună cu Becali. Le spun eu, nu trebuie să mă mai întrebe ei după meciuri”, a povestit Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Contractul

Gigi Becali a dezvăluit și ce contract i-a propus lui Șumudică:

contract pe 3 ani;

salariu de 20.000 de euro pe lună;

poate crește la 25.000 de euro dacă se califică în grupele Conference League în toamnă;

500.000 bonus pentru calificarea în grupele Champions League;

200.000 bonus pentru calificarea în grupele Europa League;

1 milion de euro clauză de reziliere.

Sursă – GSP

Exit mobile version