19 februarie 2020, 3:59

Pennywise, clovnul din IT, personajul preferat al românilor. Top 5 filme la cinema

Redacția Edițiadedimineață.ro continuă topul filmelor văzute la cinema și pentru săptămâna 11-17 septembrie. Cu toate că în această perioadă au apărut filme noi și sunt intrări noi în top 5, apetitul românilor pentru filmele horror se păstrează.

Pentru a doua săptămână consecutiv, filmul inspirat din cartea lui Stephen King, IT se păstrează în top, iar înfricoșătorul clovn Pennywise este cu siguranță unul dintre personajele preferate în momentul acesta.

Sursă imagine: darkhorizons.com

New entry săptămâna aceasta este thriller-ul Asasin American și drama plasată în secolul al 17-lea, Febra Lalelelor, informează Cinemagia.ro.

5. American made – Barry Seal: Trafic în stil American

În scădere cu un loc față de săptămâna trecută, filmul care îl are protagonist pe Tom Cruise reușește după 4 săptămâni să rămână în top, fie că se află pe muchie. Barry Seal (Tom Cruise) este un pilot care se ocupa de traficul de droguri dinspre și către America Latină, guvernată de Pablo Escobar, cel mai mare traficant al tuturor timpurilor. Încurcăturile vieții îl fac pe Seal, fost agent CIA, să ajute la transporturi periculoase către sudul continentului.

4. Febra Lalelelor 

Pentru prima oară în box office-ul românesc, drama prezintă povestea Sophiei, o tânără orfană, interpretată de Alicia Vikander, care este căsătorită cu forța cu un bărbat mai în vârstă, dar înstărit. Un tânăr pictor (Dane DeHaan) se îndrăgostește de Sophia, idila dintre cei doi fiind una imposibilă și ilegală. Acțiunea se petrece în Olanda secolului al 17-lea, iar pe lângă tema dragostei se prezintă comerțul cu lalele, de aici și numele peliculei. Filmul are o distribuție de excepție, din care fac parte Judi Dench și Christophe Waltz.

3.  The Hitman’s Bodyguard – Hitman’s Bodyguard: Care pe care

Într-o scădere continuă de la săptămână la săptămână, filmul Hitman’s Bodyguard: Care pe care este o acțiune presărată cu umor, care îi are ca protagoniști pe Samuel L. Jackson și pe Ryan Reynolds. Michael Bryce (Reynolds) este unul dintre cei mai buni bodyguarzi din lume și este angajat să-l protejeze pe unul dintre asasinii (Jackson), care urma să depună mărturie într-un proces. Cei doi trebuie să își pună diferențele deoparte și să lucreze împreună.

2. Asasin American

Thrillerul este axat pe lupta antiteroristă, Mitch Rapp fiind unul dintre persoanele recrutate de CIA pentru o misiune specială, instructajul fiind asigurat de un veteran al Războiului Rece, interpretat de Michael Keaton. Aceștia trebuie să investigheze o serie atacuri făcute asupra unor target-uri civile și militare. Împreună cu directorul CIA, Irene Kennedy, vor descoperi un pattern ce conduce spre un luptător din Turcia care dorește să pornească un nou Război Mondial.

1. IT

Pentru a doua săptămână consecutiv, horror-ul IT se află pe locul întâi, cu peste 43 mii de spectatori români. Acesta este un remake al filmului care a apărut acum 27 ani după cartea Orașul Bântuit a lui Stephen King. Se pare că față de varianta anterioară, ediția 2017 a filmului este mult mai întunecată și înfricoșătoare, iar grupul de copii care luptă contra clovnului vor avea parte de peripeții mult mai intense.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.