31 mai 2023, 9:18

Pentru Gigi, noaptea nu a fost un “Feșnic bun”. A dat tot. Care este noul patron de la FCSB

Gigi Becali a promis că vinde FCSB… și s-a ținut de cuvânt.

Becali a trecut acțiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi, așa cum anunța în cadrul conferinței de presă de luni, scrie GSP .

Schimbarea s-a petrecut fulgerător, peste noapte, luni, imediat după mult blamata partidă cu Rapidul, care a avut loc duminică.

„De pe 24 aprilie (nr luni) sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția. A zis clar că nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. – Muntele Athos). (…) A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute”, a spus Mihai Stoica vineri, conform unei surse Orange Sport.

Feșnic, inamicul public

Imediat după înfrângerea FCSB-ului cu Rapid, 0-1, Gigi Becali a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va ceda acțiunile clubului.

Latifundiarul a atacat arbitrajul lui Horațiu Feșnic de la meciul cu giuleștenii, când Dragoș Grigore și Onea au fost iertați de două cartonașe roșii.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. (,,,) Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea.”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol