28 mai 2020, 14:16

Peste 10 milioane de lei de la Hidroelectrica pentru șapte spitale din România

Acționariatul Hidroelectrica este în momentul de față unul dintre cei mai importanți producători de energie din țara noastră. Acesta a aprobat luni în timpul unei ședințe extraordinare sponsorizarea pentru șapte spitale cu o sumă de circa 10 milioane de lei. 

Această sumă ar urma să fie alocată pentru unitățile medicale după cum urmează: „Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş – 1,5 milioane lei; Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea – 1,5 milioane lei; Spitalul Clinic Judeţean Mureş – 1,03 milioane lei; Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – 1,5 milioane lei; Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu – 1,5 milioane lei; Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin – 1,5 milioane lei, Spitalul Judeţean de Urgenţă „ Sfântul Ioan cel Nou” Suceava – 1,5 milioane lei”, conform celor de la a1.ro.

Sursă foto: bursa.ro

Președintele directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea a declarat că „Sprijinirea spitalelor româneşti tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toţii în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical naţional, ale celor aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. Suntem alături de medici în efortul excepţional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi şi a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor şi răspundem: ştim că e mare nevoie de echipamente de primă urgenţă, echipamente de protecţie, materiale de curăţare, echipamente sanitare, dezinfectanţi şi alte obiecte esenţiale folosite în scopul protejării pacienţilor şi al personalului. Este momentul să fim solidari. Doar uniţi într-un efort comun şi dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o ştiam, la normalul vieţii de zi cu zi”, conform celor de la forbes.ro.

Sursă foto cover: radioinfinit.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Gore

    3 aprilie

    Daca nu ar fi ceva de viata si de moarte, spintalele nici nu ar trebui sa primeasca acesti bani. Sunt bani furati, bani obtinuti prin incalcarea legislatiei de mediu:
    https://www.youtube.com/watch?v=8eXdSXH_ELQ

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.