2 octombrie 2023, 9:31

Peste 100 de copii cu vârste între 3 și 7 ani au fost prezenți pe gheața Patinoarului Allianz-Țiriac Arena, la lansarea celei de-a șasea ediții a programului gratuit de inițiere în patinaj derulat de Fundația Țiriac

Lansarea celei de-a șasea ediții a programului de inițiere gratuită în patinaj pentru copii cu vârste între 3 și 7 ani a adus pe gheața Patinoarului Allianz Țiriac Arena peste 100 de copii dornici să descopere tainele patinajului pe gheață.

Cei mici au avut oportunitatea de a învăța și de a se distra pe gheață, într-un mediu sigur și supervizat. Copiii prezenți la evenimentul de lansare a programului au intrat pe gheață în serii și au făcut primii pași pe patine cu ajutorul instructorilor Fundației Țiriac.

„Mă bucură să văd că atât de mulți copii au ales să vină la patinaj. Această inițiativă este în concordanță cu restul eforturilor pe care le depunem pentru dezvoltarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor, un stil de viață care are sportul în centrul său. Am toată încrederea că prin intermediul acestor cursuri pe care Fundația le oferă în mod gratuit vom putea descoperi noi talente, stârni noi pasiuni și chiar descoperi tineri cu înclinații spre sportul de performanță”, a declarat Ion Țiriac în cadrul evenimentului.

În timp ce pășeau cu încredere pe gheața patinoarului din Otopeni, copiii au descoperit bucuria și satisfacțiile acestui sport care implică numeroase beneficii în dezvoltarea fizică și emoțională a copiilor.

Cursurile de patinaj, pas decisiv către un stil de viată activ

Scopul programului este de a atrage un număr cât mai mare de copii către patinajul pe gheață și, în același timp, de a identifica tinerii talentați și pasionați care ar putea adopta acest sport ca parte a unui stil de viață activ.

După ce sunt încadrați în program, copiii beneficiază de cursuri gratuite care pot fi accesate zilnic de luni până vineri, desfășurate la Patinoarul Allianz Țiriac Arena, sub coordonarea antrenorilor Fundației Țiriac.

Pentru dezvoltarea abilităților în patinaj, copiii vor începe cursurile de inițiere luni, 2 octombrie 2023.

Cursurile de inițiere se derulează la Patinoarul Allianz-Țiriac, din Str. Drumul Gării Odăi, numărul 7, Otopeni, singurul patinoar din zona București-Ilfov realizat conform normelor olimpice internaționale și indicațiilor Federației Internaționale de Hochei.

Fundația Țiriac oferă juniorilor acces la facilitățile de patinaj, antrenori cu experiență și echipamentul necesar, toate gratuit.

În limita locurilor disponibile, copiii care nu au avut ocazia să participe la evenimentul de lansare pot fi înscriși direct în cursurile gratuite de inițiere în patinaj pe gheață, derulate pe parcursul întregului an.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol