3 martie 2024, 7:28

Peste 50.000 de oameni sunt așteptați la concertele de închidere a anului Capitalei Culturale de la Timișoara

Programul Timișoara Capitală Culturală Europeană se încheie la acest final de săptămână, anunță Radio România Timișoara.

Gala de închidere va avea loc vineri seara, la Palatul Culturii, unde sunt așteptați invitați din străinătate, diplomați, dar și membri ai Guvernului.

Pentru publicul larg au fost pregătite concerte în Piața Unirii, în zilele de vineri și sâmbătă, spune coordonatorul pentru evenimente mari al Programului Timișoara 2023, Codruța Vulcu.

“Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, spectacolul aerian a italienilor de la Sonix Seara (de vineri, 8 decembrie – n.r.) începe cu Klagphonics, o formație de muzică electronică live din Germania, tocmai pentru a încălzi atmosfera, dar și artiste mari de la noi, precum Delia și Emma. Ne așteptăm la un număr foarte mare de oameni. Vor fi cu siguranță undeva la 20-25.000 de oameni pe zi, 50.000 pe cele două zile, dar în zona centrală vorbim de un trafic de 50-60.000 de oameni minim pe seară”, spune Codruța Vulcu.

De asemenea, sâmbătă, Jose Gonzalez, unul dintre cei mai așteptați artiști, va susține un concert pe scena de la Cinema Timiș.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol