25 septembrie 2021, 23:28

Peștele monstru din Laguna Beach. Pare ieșit din “Alien”

Un pește monstru a fost găsit eșuat pe o plajă din California. Pare ieșit dintr-un film SF, iar oamenii de știință cred că găsirea intactă a specimenului este un mare noroc.

Este negru, are dinții ascuțiți ca sticla și poate înghite prăzi la fel de mari ca propriul corp. Fără îndoială, cine a descoperit pentru prima dată peștele monstru, pe malul Crystal Cove State Park din Laguna Beach a avut un șoc.

Un peşte monstru, cu dinţi ascuţiţi ca sticla, având formă de minge de fotbal, a fost găsit pe o plajă din California săptămâna trecută, scrie CNN.

Creatura neagră, găsită cu gura deschisă, zăcea pe nisipul din zona protejată Crystal Cove State Park din Laguna Beach.

Parcul a publicat imagini cu peştele pe reţelele de socializare şi a fost identificat ca fiind cel mai probabil Football Fish din Pacific.

Pacific Football Fish este unul dintre cele 200 de specii de peşte din lume care, potrivit California State Park, se găseşte în mod normal doar în apele adânci ale oceanului. Dinţii creaturii sunt ascuţiţi ca nişte bucăţi de sticlă şi „gura sa largă este capabilă să înghită prăzi de mărimea corpului său”.

Datorită mărimii creaturii şi tulpinii proeminente din vârful capului, California State Parks a precizat că este o femelă. Extensia care apare în poză, și care pare un fel de “mânuță” este de fapt o tulpină lungă, așezată pe cap cu o cu bioluminiscenţă în vârf ca momeală. Cu ajutorul acesteia, peștele îți atrage prada în apele întunecoase.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.