21 iunie 2024, 7:57

Phil Collins, bolnav, cântă așezat într-un scaun pe scenă: „Abia mai pot să țin un băț în mână”

Într-un interviu acordat BBC, Phil Collins a vorbit despre boala sa și de implicațiile, în ultima vreme, asupra carierei.

El spune că abia poate ține în mâini un băț  pentru  tobe și că starea lui de sănătate îl obligă să stea pe un scaun în timp ce cântă în timpul concertelor live.

Bateristul și cântărețul în vârstă de 70 de ani a declarat pentru BBC că este frustrat de provocările cu care se confruntă. El a fost operat la spate în 2009 și apoi în 2015, operații care i-au afectat sistemul nervos. În plus, el suferă și de diabet.

Am câteva limitări fizice, ceea ce este foarte frustrant”, spune Collins în interviul video prin care își promovează turneul de revenire al Genesis, formația britanică de rock din anii 1970.

Câștigătorul de opt ori al Grammy-ului spune că fiul său Nic va cânta la tobe în turneul din această toamnă, primul în America de Nord de Genesis în ultimii 14 ani.

Oarecum ironice la adresa bolilor, denumirile turneele lui Phil Collins au purtat în ultima perioadă nume precum – The First Final Farewell Tour sau Not Dead Yet


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol