4 iunie 2020, 11:54

Pompierii din Pitești au făcut totul pentru a salva un animal de companie – Video

Intervenția neobișnuită a avut loc zilele trecute în Pitești, atunci când un cățel a rămas blocat într-un canal adânc de aproximativ un metru și jumătate.

Totul a început pe când stăpânul se plimba cu patrupedul fără lesă printr-o pădure. Dintr-o dată cățelul a găsit o gură de scurgere și într-un moment de neatenție de-a stăpânului a intrat în ea. Din punctul inițial animalul a înaintat pe tubulatură aproximativ 100 de metri până în momentul în care s-a blocat și nu a mai putut să iasă.

Stăpânul a încercat să facă totul pentru salvarea prietenului său însă când a văzut că nu reușește s-a văzut nevoit să ceară ajutorul pompierilor. Aceștia s-au deplasat la fața locului unde pentru eliberarea cățelului au fost nevoiți să sape și ulterior să spargă canalul cu ajutorul unui buldoexcavator, iar pentru depistarea animalului au folosit o cameră cu termoviziune.

Întreaga operațiune a implicat nici mai mult nici mai puțin de nouă pompieri, însă important este că la final câinele s-a întors în brațele stăpânului care s-a ales doar cu o sperietură groaznică.

Sursă foto cover: observator.tv


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.