21 iunie 2024, 5:21

Portalul „Politico” intră pe piața germană datorită grupului media Axel Springer

Portalul american de informare specializat în politică „Politico”, achiziționat în 2021 de grupul media german Axel Springer, lansează luni buletinul informativ electronic în limba germană: „Berlin Playbook”.

Echipa „Politico” din Berlin este formată din zece oameni și este condusă de jurnalistul Gordon Repinski. Obiectivul noului buletin informativ este politica germană.

Într-un interviu acordat dpa, Repinski a subliniat că echipa face parte dintr-o rețea globală de peste 500 de jurnaliști din întreaga lume, motiv pentru care intenționează să transfere cunoștințe de la Bruxelles, Londra, Paris și Washington în Germania pentru a face politică internațională. mai de inteles..

Țintele de investiții și vânzări nu au fost dezvăluite. Deși nu există o cooperare oficială anunțată cu alte mărci Springer precum „Welt” și „Bild”, „Playbook” va fi publicat de luni până vineri, iar înainte de lansare avea deja peste 10.000 de abonamente.

În plus, Repinski a anticipat lansarea mai multor produse pe parcursul anului, inclusiv buletine informative plătite axate pe subiecte specifice, cum ar fi alegerile din Statele Unite și Europa, și un podcast pentru prima jumătate a anului. Nu există planuri pentru o ediție tipărită în limba germană a „Politico”.

Sursa foto: Axel Springer


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol