8 decembrie 2021, 2:05

Portret de bombardier, Erno Kovacs. Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, infectat cu COVID, își cere scuze medicilor de pe patul de spital. Apoi, se cam razgândește

Numele lui:  Erno Kovacs. Protestatar, anti-vaccinist convins. Admirator al dnei senator Șoșoaca, cu care s-a și fotografiat. Sonor precum o trompetă a organizației de pionieri. Om de afaceri din Zalău. Acum, bolnav de COVID, de pe patul de spital își reordonează prioritățile. Portret de bombardier, Erno Kovacs.

​Erno Kovacs, un organizator al protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău, s-a infectat cu coronavirus. A ajuns internat în spital, de unde îndeamnă lumea să se vaccineze: „Îmi pare rău că nu m-am vaccinat, nu lăsați să treacă timpul”, scrie el.

Portret de bombardier, Erno Kovacs. O voce vehementă

Publicația locală Zalău24 relatează că Erno Kovacs, un om de afaceri din Zalău, în vârstă de 50 de ani, a fost o voce vehementă în comunitatea sălăjeană împotriva vaccinării și a măsurilor contra răspândirii virusului SARS-CoV-2. El s-a alăturat mai multor proteste organizate de reprezentanții AUR în mai multe orașe din țară.

Regrete. “Am să promovez vaccinul”

Acum bărbatul, infectat cu coronavirusul, își strigă durerea de pe patul de spital. Erno Kovacs recunoaște că a greșit când s-a raliat contra medicilor și a celor care luptau împotriva pandemiei de Covid-19. „Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați”, spune el.

„VACCINATIVA DRAGI MEI MIE IMI PARE RAU CA NU MAM VACCINAT . NU LASATI SA TREACA TIMPUL .Îmi pare rau ca am fost contra vaccinări și contra covid Am sa promovez vaccinul Medicii sunt într-adevăr niște eroi trebuie respectați îmi aplec capul im fata lor și îmi cer iertare ptr neîncrederea care lam avut ptr ei” (sic!), a scris Erno Kovacs, marți, pe contul său de Facebook.

Sunt bine? Păi nu e dracu’ atât de negru!

Ulterior, speritura a trecut.

Erno Kovacs a schimbat mai tîrziu textul. A scos îndemnul la vaccinare, unele poze de la mitinmguri (de care era atât de mândru). Și a lăsat numai mulțumirile către doctori, ca poate mai e nevoie. Ba a și început să polemizeze cu unele posturi de știri, susținând că senatoarea Șoșoacă nu i-a cerut niciodată să nu se vaccineze…

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.