17 ianuarie 2022, 9:47

Povestea româncei care a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare festival de pizza

O românca a reușit să intre în Cartea Recordurilor.

Stabilită în Italia, suceveanca Luiza Achitei a organizat cel mai mare festival de pizza din lume. La festivalul Festa della Pizza au participat peste 1000 de persoane.

Povestea româncei

Luiza Achitei este din Suceava, dar locuieşte de peste 20 de ani în Italia. Și-a deschis o şcoală de pizza şi a devenit expertă în domeniu. Şcoala se află în localitatea Frosinone, la 80 km de Roma.

Luiza vizitează des România unde susţine cursuri de preparare de pizza, dar şi participă la diferite concursuri din domeniu, unde deseori reuşeşte să ocupe locurile de frunte. În palmaresul acesteia sunt trei locuri I şi unul II obţinute la concursurile din România. Anul trecut a fost campioană la categoria preparării de pizza dulce, iar anul acesta a intrat în Cartea Recordurilor pentru organizarea celui mai mare festival de pizza din lume. Suceveanca a reușit să-și deschidă la Udeşti o pizzerie, informează newsbucovina.ro

Mi-ar face plăcere să vin din nou la Suceava şi să învăţ şi alţi elevi cum să prepare o pizza de calitate sau chiar să deschid o şcoală pentru a învăţa cât mai multe persoane” a declarat Luiza Achitei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.