CITIRE

Povești cu zei și personaje istorice, puse în scen...

Povești cu zei și personaje istorice, puse în scenă în cadrul Festivalului de Statui Vivante

Festivalul Internațional de Statui Vivante revine în București pentru a noua ediție între 14 și 17 iunie. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin teatrul Masca. Pe lângă artiștii Teatrului Masca, vor mai participa și reprezentanți din Olanda, Serbia, Portugalia, Spania, Anglia, SUA și Israel.

Festivalul se va desfășura în trei locații: Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) și Parcul Regele Mihai.

Deschiderea va avea loc vineri, la ora 20:00 cu Noaptea Statuilor Vivante, în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, având locația pe Calea Victoriei, iar poveștile statuilor întruchipate de artiștii internaționali îmbinate cu povești din trecut vor da o frumusețe aparte Bucureștiului, dar și dovada că orașul merită să fie iubit în continuare, conform unui comunicat de presă remis editiadedimineata.ro.

În restul celor 3 zile, festivalul va avea loc în celelalte două locații menționate.

Statuile vor întruchipa personaje istorice, zei, astronauți, eroi de filme și personaje din benzi desenate, artiști talentață care vor spune istoria Egiptului Antic prin dans. Teatrul Masca va aduce în atenția publicului 45 de spectacole. La festival vor mai fi amplasate expoziții de fotografii și costume, spații de informare și demonstrații de machiaj.

Intrarea la Festivalul de Statui Vivante este liberă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.