26 februarie 2024, 6:45

Povești de Crăciun la Film Now

Film Now a programat trei producții interesante în preajma Crăciunului, pe care vă recomandăm să le urmnăriți.

Animaţia „Trolii descoperă lumea”, drama muzicală „Vocea succesului”, în care Dakota Johnson interpretează rolul unei cântăreţe în faţa şansei de a-şi schimba viitorul, şi filmul fantasy „Bumblebee” sunt lungmetrajele propuse de postul Film Now pentru Crăciun.

Trolii descoperă lumea

Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, va fi difuzat „Trolls World Tour/ Trolii descoperă lumea”, film de animaţie 3D care îi prezintă pe Poppy şi Ciot, doi troli care descoperă că fac parte din unul dintre cele şase triburi diferite şi împrăştiate în şase ţări, fani ai şase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, simfonică, pop şi rock. Lumea lor este pe cale să devină mult mai mare şi mult mai gălăgioasă, dar un membru al elitei hard rock, regina Barb, ajutată de tatăl ei, regele Murmur, vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru a lăsa rockul să domnească. Cu soarta lumii în joc, Poppy şi Ciot, împreună cu prietenii lor, au pornit să viziteze toate celelalte ţinuturi pentru a uni trolii în armonie şi să lupte împotriva lui Barb, care caută să-i supere pe toţi.

Vocea succesului

De Crăciun, va putea fi urmărit „The High Note/ Vocea Succesului”, la ora 20:00. Trebuie să începi de jos înainte de a ajunge în vârf – aceasta este esenţa unei producţii care surprinde povestea unei cântăreţe superstar, Grace Davis şi asistentei ei personale suprasolicitată, Maggie Sherwoode, cărora li se oferă şansa să schimbe viitorul carierei. Îngrijorată din cauza vârstei şi a trecerii anilor, Grace se teme că va fi uitată de fani. În paralel, Maggie doreşte să devină producător, aşadar, văzând situaţia lui Grace, decide să îşi unească forţele.

Bumblebee

Pe 26 decembrie, de la aceeaşi oră, va începe „Bumblebee”. Autoboţii, conduşi de Optimus Prime, sunt pe punctul de a pierde Marele Război Cybertronian în faţa inamicilor, Decepticonii. Decepticonii conduşi de Shockwave, Soundwave şi Starscream provoacă o ambuscadă în timpul evacuării, iar Optimus trimite un tânăr cercetaş, B-127, pe Pământ pentru a înfiinţa o bază de operaţiuni unde Autoboţii să se poată regrupa. Când B-127 refuză, în faţa inamicilor, să dezvăluie unde se află Optimus, Blitzwing îi smulge cu răutate caseta vocală şi îi deteriorează memoria.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol