5 decembrie 2023, 17:02

Povești de viață, de Rusalii, cu familia Davidescu-Temișan la Serviciul de Noapte

Mai ales în dragoste, oltenii sunt oameni hotărâți! – a mărturisit Aurelian Temișan în cadrul emisiunii Serviciul de Noapte, în timp ce Monica Davidescu zâmbea discret și avea un schimb complice de priviri cu Dora, fiica lor de numai 6 ani!

Povestea iubirii lor este visul romantic al oricui: destine împletite și suflete – pereche. Cum a început povestea lor de iubire? Monica își amintește că la numai 10 zile, acum 23 de ani, de când s-au cunoscut, Aurelian a prezentat-o deja părinților săi, iar după doar cateva luni s-au și mutat împreună.

Chiar dacă teatrul ocupa o mare parte din timpul lor, fiind parteneri în mai multe piese, pentru cei doi artiști ceea ce fac în viața de zi cu zi este la fel de important: “Viata noastră este viața noastră!” – subliniază Monica Davidescu.

sursa: romania-actualitati.ro

Dora a debutat pe scenă la numai 4 ani. Deja de doi ani joacă într-o piesă de teatru: Departe de casa, în rolul Zgâtidora – o jucărie adorabilă.

Zgâtidora mi se spune / Nu inteleg de ce?  Pe bune! / Mie imi place joaca tare / Nu vreau sa merg la culcare!” – ne cântă Dora fără să stea prea mult pe gânduri, și ca orice actriță care se respectă, Dora studiază momentele preferate din diverse emisiuni.

sursa: romania-actualitati.ro

În fapt, ea a “facut” interviul pe care urmează să îl ascultați în ediția specială de Rusalii, semnată Maria Țoghină și Ruxandra Săraru, a Serviciului de Noapte care va fi difuzata in noaptea de 28-29 mai de la ora 00:05 la Radio Romania Actualități. Ca o adevarată vedetă, Dora, fiica celor doi artiști, s-a jucat pe rând când cu mama, când cu tata, a zâmbit cochet, iar în a doua parte a discuției noastre s-a mutat în regia tehnică de unde ne dădea indicații și făcea semne de încurajare părinților.

sursa: romania-actualitati.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol