20 mai 2024, 6:38

Preferințele românilor, neschimbate în privința vacanțelor în România. Creștere pentru serviciile de spa și wellness

Turiști români preferă de vacanța de Crăciun și de Revelion să își petreacă sărbătorile de iarnă la hoteluri cu servicii de spa și wellness.

Anul acesta cererile sunt în creștere cu 15% față de anul trecut.

Facilităţile şi serviciile pe care le oferă hotelurile au devenit criteriul după care turiştii români se orientează atunci când aleg destinaţia internă pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Prin urmare, nu e de mirare că topul destinaţiilor preferate pentru vacanţa de Crăciun şi Revelion este condus de staţiunea Băile Felix, urmată de Băile Herculane, unde turiştii beneficiază de pachete complete, cu servicii foarte bune de cazare şi masă, din care nu lipsesc programele de colinde, petrecerile şi mesele festive de Crăciun sau Revelion„, precizează Loredana Stanciu, managerul Departamentului Turism Intern din cadrul Christian Tour.

Nu sunt uitate nici zonele tradiționale precum staţiunile de pe Valea Prahovei, zona Rucăr-Bran, Fundata, Moeciu, dar şi litoralul românesc. Stațiunile Eforie Nord, Mamaia sau Mangalia pot satisface turiştilor şi solicitările pentru programe de relaxare, informează 9am.ro.

În ceea ce priveşte preţurile, în medie, tarifele pentru pachetele de Revelion în staţiunile balneare sunt mai mici decât cele în unele zone montane.

sursa foto: 24life.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol