4 iunie 2023, 16:33

Premieră în România: Bebbo, prima aplicație de parenting complet gratuită

În România a fost lansată o aplicație mobilă de educație parentală – Bebbo – dezvoltată de UNICEF, pentru a veni în ajutorul părinților și persoanelor care au în grijă copii de până la 6 ani.

Aplicația de educație parentală Bebbo a fost dezvoltată de UNICEF România, cu sprijinul Agenției Austriece pentru Dezvoltare și al Uniunii Europene. Aceasta este disponibilă în alte 14 țări din Europa și Asia Centrală.

Aplicația este gratuită și oferă sfaturi privind sănătatea, dezvoltarea, nutriția, protecția copilului și alte îndrumări necesare dezvoltării armonioase a celor mici. Informațiile din aplicație provin de la specialiști, în condițiile în care fake-news-urile au devenit din ce în ce mai răspândite.

Bebbo include și îndrumări specifice pentru părinți și îngrijitori cu privire la modul în care să se îngrijească de propria sănătate. Aplicația a fost tradusă şi adaptată în România de experții Centrului Step by Step.

Aplicația poate fi descărcată gratuit și instalată în câteva secunde prin Google Play sau App Store. Până în prezent, la nivel regional, aplicația este folosită de peste 100.000 de utilizatori.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol