7 iunie 2023, 5:41

Premieră la Metropolis. “În largul mării”, proiect câștigător în programul “StarT”

Vineri și sâmbătă, la Metropolis are loc premiera spectacolului “În largul mării”, proiect câștigător în programul “StarT”

Spectacolul vorbește despre aceste caractere prinse în paradigma consumerismului, creionate în tușe puternice, vehemente, coborâte dintr-o lume bidimensională, alb-negru, la fel de vehementă și duală ca ele.

În această cursă infernală pentru profit, putere și plăcere, putem să distrugem totul în jurul nostru.

“În largul mării”, de Slawomir Mrozek este un spectacol în regia Celinei Nițu. Scenografia: Maria Ivan. Cu: Alexandru Munteanu, Alexandru Mirea, Florin Galan, Alexandru Făiniși, Mihai Dulea

“StarT”

Programul “StarT”, inițiat de Teatrul Metropolis, a fost lansat în data de 15 septembrie și este dedicat tinerilor creatori de teatru, absolvenți ai facultăților de profil (actori și regizori).

Realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, și al Consiliului General al Municipiului București, programul “StarT” a urmărit atât organizarea unui concurs de proiecte destinat absolvenţilor de Regie Teatru, cât și realizarea unei baze de date destinate absolvenților de Arta Actorului (actori și actriţe).

Ne bucurăm că venim în continuare în sprijinul tinerilor creatori de teatru și că la această primă ediție a programului StarT am descoperit tineri artiști talentați pe care, începând de astăzi, îi aducem în fața publicului iubitor de teatru, pentru cei mai mulți dintre ei, Teatrul Metropolis reprezentând o rampă de lansare. Nu în ultimul rând, mulțumim municipalității pentru faptul că ne-au sprijinit în demersul nostru de a realiza proiectul StarT” a declarat Viorel Păunescu, director interimar al Teatrului Metropolis.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol