29 noiembrie 2021, 1:38

Premieră la Nottara. „Capcană mortală”, un hit de pe Broadway, pe Magheru

Teatrul Nottara anunță premiera spectacolului “Capcană mortală” de Ira Levin, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, o montare în premieră pe țară. Premiera spectacolului va avea loc pe data de 17 octombrie, ora 20.30, la Sala Horia Lovinescu.

Pentru prima dată pusă în scenă în România, piesa Capcană mortală de Ira Levin are o istorie spectaculoasă.

Scrisă în anul 1978, Capcană mortală deține recordul ca cea mai longevivă comedie-thriller de pe Broadway, un hit absolut care s-a bucurat de aproximativ 1800 de reprezentații în primii patru ani. De asemenea, a avut patru nominalizări la Tony Awards, printre care una pentru Cea mai bună piesă.

Un „thriller postmodern”, așa cum a fost numită, piesa Capcană mortală este o construcție excelentă, care se joacă inteligent cu ideea de teatru în teatru, care chestionează limitele teatrului și ale suspansului, într-un joc nebun de-a thriller-ul și comedia, unde spectatorul intră într-un carusel de emoții, în care surprizele și răsturnările de situație nu se sfârșesc până în ultimul moment.

Din distribuție fac parte: Șerban Gomoi, Isabela Neamțu / Laura Vasiliu, Rareș Andrici, Ada Navrot / Crenguța Hariton, Cristian Nicolaie / Alexandru Mike Gheorghiu.

Scenografia este semnată de Ștefan Caragiu, iar muzica originală, de Alexandru Suciu.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.