4 decembrie 2022, 2:33

 PREMIERĂ la „Tănase”.  GALELE SAVOY – prima ediție

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 19:00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, va avea loc prima ediție a GALELOR SAVOY, un omagiu adus marilor artişti care au jucat de-a lungul timpului pe scena acestei săli şi care şi-au legat numele şi cariera de spectacolul de REVISTĂ, gen unic în lume.

Acest eveniment va deschide seria de spectacole care vor avea loc în fiecare lună, având un format asemănător unei emisiuni de televiziune. În cadrul acestuia se vor îmbina confesiunile și amintirile artiștilor invitați cu proiecții video, dar și cu momente artistice live.

Exercițiu de admirație

“Proiectul <<Galele Savoy>> înseamnă pentru Teatrul <<Tănase>> un necesar exercițiu de admirație și recunoaștere publică a meritelor pe care le-au avut toți cei care au trecut pe această scenă,  înaintea noastră sau chiar odată cu noi, și care, prin arta lor, au sporit valoroasa moștenire artistică lăsată nouă de făuritorul acestui gen de teatru, marele Constantin Tănase”, spun Vasile Muraru și Valentina Fătu, inițiatorii și realizatorii acestui proiect.

În cadrul GALELOR SAVOY se vor oferi diplome și distincții invitaților, nume sonore din lumea artistică, foști angajați sau colaboratori ai Teatrului „Constantin Tănase”, personal tehnic, dar și unor persoane din afara sferei artistice sau doar admiratori și promotori ai genului Revistei: critici de teatru, jurnaliști, scriitori, poeți, textieri, medici, sportivi.

Momente emoționante

Fiecare ediție a GALELOR SAVOY va avea un moment special, emoționant, IN MEMORIAM dedicat unei mari vedete a Revistei românești.

GALELE SAVOY se vor desfășura la sfârșitul fiecărei luni și vor avea mereu alți invitați.

Invitații speciali ai primei ediții GALELE SAVOY sunt:

  • GABRIEL DOROBANȚU
  • ALEXANDRU LULESCU
  • THURY ȘTEFAN
  • Cuplul comic fantezist ANTON și ROMICĂ

Momentul IN MEMORIAM îi va fi dedicat marelui actor NICU CONSTANTIN

Prima ediție a GALELOR SAVOY, un spectacol de VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU, va fi prezentată de IULIANA MARCIUC.

Distribuţie: Vasile Muraru și Valentina Fătu, Oana Sîrbu, Sergiu Cioiu, Bianca Sârbu Romanescu, Valentin Roșca, Tatiana Fecioru Cu: Baletul și Orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Muzica: Dan Dimitriu și Cristian Faur, Coregrafia: Oana Cocârță, Scenografia: Francesca Cioancă și Ana Iulia Popov . Durata spectacolului: 2 ore (fără pauză)

Biletele s-au pus în vânzare online, pe www.teatrultanase.ro, cât și la casa de bilete a Sălii Savoy.

Costul unui bilet: 35 lei (categoria I) / 30 lei (categoria a II-a)

Condiții de siguranță

Contextul pandemiei de COVID-19 a impus reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, de aceea rugăm spectatorii ca, pentru evitarea oricăror riscuri, să țină cont de regulile actuale, purtarea măștii fiind obligatorie pe toată durata spectacolului.

Desfășurarea activităților cultural-artistice în cadrul instituţiilor de spectacole este permisă cu participarea persoanelor:

  • vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol