22 octombrie 2021, 9:31

Premieră la Teatrul Odeon:  „Henric al IV-lea”, după Luigi Pirandello în regia lui Vlad Cristache

Spectacolul „Henric al IV-lea”, după Luigi Pirandello, în regia lui Vlad Cristache, va avea premiera sâmbătă, pe 22 mai la Teatrul Odeon.

Distribuţia este alcătuită din Marius Stănescu, Elvira Deatcu, Dan Bădărău, Ionel Mihăilescu, Ioana Bugarin, Eduard Trifa, Gabriel Pintilei, Ionuţ Kivu, Relu Poalelungi, Ioan Batinaş şi Cezar Antal.

Pentru Marius Stănescu, rolul lui Henric al IV-lea înseamnă a patra colaborare a lui cu regizorul Vlad Cristache şi a patra interpretare a unui text de Luigi Pirandello.

Puțină istorie. Premiera pe țară, acum 95 de ani!

Scrisă în 1921, piesa a avut premiera în România în 1926, în regia lui Victor Ion Popa, la Teatrul Naţional din Cernăuţi.

A mai fost montată de Lucian Giurchescu (cu George Constantin în rol principal), Dominic Dembinski (cu Adrian Pintea), Liviu Ciulei (cu Marcel Iureş) şi de Victor Ioan Frunză (cu Attila Balasz).

Premieră la Teatrul Odeon. Reguli

Reprezentaţiile se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre spectatori), în conformitate cu reglementările în vigoare. Capacitatea sălii va fi redusă la 50%.

Biletele costă 20 şi 40 de lei. Ele se pot cumpăra și online de AICI


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.