CITIRE

Premiera serialului Cloak & Dagger – Ia...

Premiera serialului Cloak & Dagger – Iată ce le-a pregătit Marvel fanilor

„Cloak & Dagger” este noua ecranizare de la Marvel și deși pare o povestire de origine super-eroică clasică, producătorii promit câteva lucruri care să îl distingă de cele pe care le-am văzut înainte.

Tandy Bowen și Tyrone Johnson, doi adolescenți din medii diferite, dobândesc superputeri în timp ce formează o relație romantică. În curând își dau seama că puterile lor funcționează mai bine atunci când sunt împreună, dar sentimentele reciproce fac le lumea deja complicată și mai dificilă.

„Cloak & Dagger”, va avea premiera pe 7 iunie la ora 8:00. pe Freeform

Sursa blackgirlnerds.com

Gândiți-vă la „Cloak & Dagger” ca la „Tinerii cu probleme ai lui Marvel”, o dramă despre o pereche de adolescenți, care se confruntă cu ideea că fiecare are puteri definite vag.

Cei doi tineri sunt uniți de o traumă timpurie comună și încearcă să înțeleagă cum își pot controla puterile care sunt un mister pentru ei. Tyrone (Aubrey Joseph), mantia din ecuație, poate trece de la un loc la altul în întuneric, în timp ce Dagger, Tandy (Olivia Holt), poate evoca pumnalele luminoase, o abilitate la îndemână care, la fel ca orice altceva aici, nu este utilizată eficient.

„Cloak & Dagger” prezintă un fapt pe care multe alte emisiuni TV superioare nu l-au abordat la scară largă: drama cea mai adâncă și cea mai profundă nu provine din conflictul exterior, ci din varietatea și infinitatea complexului emoțional al unei vieți umane.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.