14 ianuarie 2023, 9:38

Premieră la  Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova. Maratonul vaccinării

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova  organizează în perioada 28 mai-01 iunie 2021 Maratonul vaccinării.

Centrul de vaccinare va funcționa chiar în foaierul teatrului, în intervalul orar 10:00-24:00, iar tipul vaccinului este Pfizer-BioNTech.

Rapelul se va putea face tot în incinta Teatrului Național Craiova, în perioada 18-22 iunie.

Vaccinarea se face fără programare, doar prin prezentarea cărții de identitate.

Teatrul Național „Marin Sorescu” se alătură instituțiilor de prestigiu care participă deja la efortul generalizat de combatere a pandemiei de coronavirus. Artiștii a căror activitate a fost printre cele mai lovite de acest nefericit eveniment mondial, pun la dispoziție sediul lor pentru ca tot mai mulți oameni, care înțeleg rațiunea momentului, să poată găzdui pe durata a cinci zile o acțiune de vaccinare de amploare. Angajații din Teatrul Național ”Marin Sorescu” înțeleg astfel să se pună în serviciul public, tocmai pentru ca un public cât mai larg să poată veni la spectacolele produse aici, în condiții sanitare asigurate. Tuturor le dorim sănătate și cât mai multe vizite la Teatrul Național!”, a precizat Alexandru Boureanu, managerul Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova.

Personalități ale vieții culturale și sportive craiovene vor participa în calitate de voluntari la Maratonul vaccinării.

Toate persoanele vaccinate în data de 28 mai 2021 vor primi o invitație de două persoane la Călătoria lui Dante, recital susținut de maestrul Emil Boroghină în aceeași seară, de la ora 19:00.

De asemenea toate persoanele vaccinate la centrul de vaccinare organizat la Teatrul Național Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul dintre cele zece abonamente, valabile în Stagiunea 2021-2022 a Teatrului Național Craiova.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol