21 iunie 2024, 6:13

Premiere originale pentru pasionați de aventură la Viasat Explore Romania

Viasat ExploreRomânia sărbătorește 20 de ani de aventură, curaj și explorarea necunoscutului. De-a lungul celor două decenii de la lansarea în România, Viasat Explore a adus telespectatorilor povești uimitoare, le-a făcut cunoștință cu personaje fascinante și i-a purtat în locuri uluitoare din întreaga lume  pentru a explora cele mai intersante subiecte.

Pentru a marca acest moment, televiziunea preferată a exploratorilor a pregătit o serie de programe în premieră pentru un final de an plin de aventură și descoperiri.

Premierele Viasat Explore pentru finalul de an

Colin McLaren: Mafioți ucigași – 22 noiembrie, de la 22:00

Colin McLaren, fost polițist sub acoperire, urmărește carierele a șase mafioți – personaje extraordinare, cu un impact uriaș în lumea crimei organizate din New York. Colin ne prezintă ascensiunea fiecăruia, cum au acumulat tot mai multă avere și putere, apoi cum s-au prăbușit în mod dramatic. Explorând caracterul, motivația și slăbiciunile lor, fostul polițist ne arată ce a stat la baza acțiunilor fiecărui individ, dar și ale Mafiei, ca organizație. Cinci au ucis ca să-și asigure ascensiunea ierarhică, trei au devenit turnători, unul merita un Premiu Oscar, iar altul a pus la cale cel mai mare jaf armat din istoria Americii.

Eroii din port (continuare) 5 decembrie, de la 22:00

Urmăriți eforturile neobosite făcute de sute de oameni care trebuie să mențină libere culoarele de navigație și să aprovizioneze vasele de mărfuri care intră și ies dintr-un port. Sunt operațiuni care se desfășoară 365 de zile pe an, 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, pentru ca vasele internaționale să circule fără oprire, națiunile lumii să fie aprovizionate și hrănite, iar economiile locale să funcționeze. Având acces în exclusivitate la mecanismele interne de funcționare ale Portului St. John – unuldintrecelemaiaglomerateporturi din America de Nord – programul ne poartăîntr-o cursănebunească la bordulvaselor care se îndreaptăspreacest far al speranței din Atlanticul de Nord, prezentândșiviețilecelor care au misiunea de aaduce tot cetrebuieînacest port, la timpșiîncondiții de siguranță.

Cum se construiește un vas de un milliard? – 14 decembrie, de la 22:00

O echipă de ingineri de elită din Franța lucrează contra cronometru, pentru a construi unul dintre cele mai mari vase de croazieră din lume, dotat cu tehnologii extrem de performante. Având un termen de predare foarte strict, muncitorii trebuie să taie și să modeleze 42.000 de tone de oțel, pentru a forma carena uriașă a vasului. Vor fi apoi montate două rezervoare a câte 300 de tone, pentru gazul natural lichefiat care va pune vasul în mișcare. Peste 2.500 de cabine trebuie să fie preasamblate și instalate, apoi în spațiile publice vor fi amenajate 13 zone de servire a mesei, precum și magazine, baruri și chiar piscine. La bord vor fi aduse 350 de tone de alimente și apoi, în sfârșit, echipajul îi va putea întâmpina pe cei aproape 7.000 de oaspeți care se vor îmbarca pentru primul voiaj al vasului.

Bloc tematic: Zile cu căutări de comori – 18-22 decembrie

Viasat Explore vă invită într-o altfel de vânătoare de comori! Ajungem în Australia, în lumea metalelor și pietrelor prețioase, cu programe ca „Vânătorii de nestemate de la antipozi” și „Căutătorii de aur din Australia”, ale căror aventuri palpitante vă vor purta în căutarea unor bogății mai scânteietoare decât orice decorațiuni de sărbători, într-un sezon plin de descoperiri, entuziasm și comori ascunse. Lăsați deoparte globulețele și beteala, pregătindu-vă, în schimb, pentru o călătorie festivă, care strălucește într-un mod cu totul aparte.

Bloc tematicExplore: Prinde tot ce e mai bun – 25-29 decembrie

Frigul și zăpada se instalează pe micul ecran, cu mai multe programe care vă oferă pretextul perfect pentru a vă cuibări în casă, la căldură. Urmăriți cum „Vânătorii de homari din Australia” înfruntă apele reci ca gheața în căutarea prețioasei prăzi, apoi admirați eforturile extraordinare făcute de „Eroii din port”, care înfruntă iarna grea cu mult curaj. Deși afară e frig, Viasat Explore de-abia își face încălzirea cu aceste escapade înghețate, cu care să vă simțiți bine toată săptămâna!

20 de ani de Viasat Explore în România: O călătorie a curiozității și aventurii

De două decenii, Viasat Explore captivează publicul din Europa Centrală și de Est, iar la  sfârșitul lunii noiembrie aniversează 20 ani de existență în România. De-a lungul anilor, televiziunea și-a extins portofoliul, devenind o destinație preferată a telespectatorilor care doresc să exploreze și să afle povești fascinante din întreaga lume – de la descoperiri științifice, la realizările remarcabile ale oamenilor moderni, care fac lucrurile puțin diferit.

Viasat Explore s-a lansat în România sub numele de Viasat Explorer, prezentând spectatorilor o gamă captivantă de seriale, care s-au concentrat în principal pe aventuri, călătorii și explorarea vieții reale, ducând publicul în expediții palpitante către destinații îndepărtate și uimitoare. Aceste serii documentare au poziționat postul TV drept epicentru al aventurii și educației, atrăgând mințile curioase și pasionații de călătorii.

De-a lungul anilor, Viasat Explore și-a conturat propria călătorie. În timp ce tematica sa de bază, explorare și aventură, a rămas constantă, canalul și-a extins domeniul de interes pentru a include o gamă diversă de programe, inclusiv genul popular Men at Work (Bărbați la lucru), care a fost introdus odată cu premiera reality show-ului Ice Pilots, și care rămâne un pilon central al grilei de programe. În urmă cu câțiva ani, Viasat Explore a adus umor pe micul ecran cu serialul britanic de comedie, Taskmaster (Șeful dictează), cât și emisiuni decălătorie, inclusiv Ben & James vs. The Arabian Desert și The Jones Boys Amazon Adventure. Viasat Explore a adus mai aproape știința, într-un mod creativ, cu seria originalăHow Hacks Work, emisiunecare analizează cele mai bune, mai proaste și mai ciudate moduri de a rezolva problemele practice de fiecare zi. Nu în ultimul rând, a adus telespectatorilor seriale dedicate pescuitului, inclusiv Monster Carp (Crapi monstruoși) și River Monsters (Monştrii apelor).

Televiziunea oferă acum publicului emisiuni noi despre inginerie și demolare, printre care Demolition Downunder (Demolări la antipozi) și Massive Engineering Mistakes (Greșeli inginerești grave). Mai recent, Viasat Explore propune și emisiuni dedicateactivităților de prospectare, Aussie Gold Hunters (Căutătorii de aur din Australia) fiind cea mai longevivă emisiune de pe post,aflată în prezent la al optulea sezon și atrăgând un public dedicat cu poveștile sale emoționante și dramatice despre indivizii aspri și hotărâți, care caută aur în dificilele zoneoutback din Australia.

Indiferent că vorbim despre emisiuni despre mașini și autovehicule, pescuit, inginerie sau prospectare, Viasat Explore oferă câte ceva pentru toată lumea. Călătoria de 20 de ani a televiziunii, de la începuturile sale ca Viasat Explorer, până la forma sa actuală, este o dovadă a angajamentului său neclintit de a aduce povești remarcabile pe micile ecrane din Europa Centrală și de Est.

Cu un portofoliu de programe extins și complex și cu o sete constantă pentru extraordinar, Viasat Explore rămâne o destinație pentru toți cei care tânjesc după povești inspirate din viața reală, aventură și o înțelegere mai profundă a lumii din jurul nostru.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol