16 septembrie 2022, 22:16

Premierele săptămânii la Cineplexx

Două filme complet diferite intră în acest weekend în cinematografe. Ambele, evident, merită văzute. Să vedem care sunt premierele săptămânii la Cineplexx

THOR: IUBIRE ȘI TUNETE ( AP12 )

PREMIERĂ: 8 Iulie

GEN: Fantastic, Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Natalie Portman, Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt, Taika Waititi

SINOPSIS: In productia Marvel „Thor: Love and Thunder” God of Thunder (Chris Hemsworth) face echipă cu King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) și fosta iubită devenită Mighty-Thor, Jane Foster (Natalie Portman), să înfrunte un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Christian Bale).

ILUZII PIERDUTE ( N15 )

PREMIERĂ: 8 Iulie

GEN: Drama, Istoric

DISTRIBUȚIE: Vincent Lacoste, Cécile de France, Benjamin Voisin, Xavier Dolan

SINOPSIS: Lucien, un tânăr poet în Franța secolului al XIX-lea, cu mari speranțe și visuri, se îndrăgostește nebunește de  baroneasa Louise de Bargeton, iubitoare de arte. De teama unui scandal, cei doi iubiţi fug la Paris, unde Lucien încearcă să se afirme. Abandonat în scurt timp de baroaneasă și falit, tânărul Lucien va descoperi, în Parisul pe care şi l-a dorit cu atâta ardoare, o lume unde orice şi oricine poate fi cumpărat. Îşi va regăsi el drumul spre idealurile de la început „Iluzii pierdute” este o adaptare după romanul omonim al lui Honoré de Balzac.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol