13 ianuarie 2023, 15:31

Premierele săptămânii la Cineplexx

Trei filme au premiera în acest weekend la Cineplex. Un film de desene animate, un regal Tom Hanks și un horror. Atenție, numele de Megan nu are de-a face cu Familia regală!

 

M3GAN ( N15 )

GEN: Thriller, SF, Horror

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS: M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată  de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unuicopil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de geniala specialistă în robotică  Gemma, jucăria de companie M3GAN poate asculta, privi și învăța în timp ce devine prietenă și profesoară, colegă de joacă și protectoare pentru copilul la care este conectată.

Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

UN BĂRBAT PE NUME OTTO ( AP12 )

GEN: Comedie, Dramă

DISTRIBUȚIE: Tom Hanks, Manuel Garcia-Rulfo, Mariana Treviño, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson, Rachel Keller

SINOPSIS: Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times A Man Called Ove, Un bărbat pe nume Otto spunepovestealui Otto Anderson (Tom Hanks), un bărbatmorocănos care nu maivede un scop înviațădupăpierdereasoției.

Otto este gata să sfârșească cu toate, dar planurile îi sunt întrerupte atunci când o tânără familie plină de viață se mută în vecinătate, iar el își întâlnește perechea în Marisol – care-l provoacă să vadă viața într-un mod diferit, ceea ce duce la o prietenie neverosimilă care transformă lumea din jurul lui.

O poveste emoționantă și amuzantă despre dragoste, pierdere și viață, Un bărbat pe nume Otto arată că familia poate fi găsită uneori în cele mai neașteptate locuri.

MUMIILE: AVENTURI MODERNE ( AG )

 GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS: Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

 

 

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol