31 august 2023, 14:18

Premierele săptămânii la Cineplexx

Două filme noi intră din acest weekend în cinematografe. Un SF și o producție pentru copii.

BLUE BEETLE ( AP12 )

 GEN: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

DISTRIBUȚIE: Susan Sarandon, George Lopez, Xolo Mariduena

SINOPSIS: Proaspăt absolvent de colegiu, Jaime Reyes se întoarce acasă plin de aspirații pentru viitorul său,însă își găsește casa complet diferită de cum a lăsat-o. În timp ce caută să-și găsească scopul în lume, soarta îl face pe Jaime să se trezească în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre: Cărăbușul. Când Cărăbușul îl alege pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, i se dăruiește o armură incredibilă capabilă de puteri extraordinare și imprevizibile, schimbându-și pentru totdeauna destinul pe măsură ce devine supereroul Blue Beetle.

 

 

SCĂPAȚI DIN LESĂ ( N15 )

GEN: Comedie, Aventura

DISTRIBUȚIE: Lizzy Caplan, Antony Starr, Cleopatra Coleman, Woody Norman

SINOPSIS: Se spune că un câine este cel mai bun prieten al unui om, dar ce se întâmplă dacă omul este un mizerabil? În acest caz, ar putea fi timpul pentru o răzbunare dulce, în stil unui cățeluș.Când Reggie, un Border Terrier naiv și optimist, este abandonat pe străzile orașului de către stăpânul său, Doug, Reggie este sigur că iubitul său stăpân nu l-ar părăsi niciodată intenționat.Dar odată ce Reggie se întâlnește cu un Boston Terrier cu gură mare și vorbărie rapidă, pe nume Bug , un vagabond care își iubește libertatea și crede că stăpânii sunt pentru fraieri, Reggie își dă seama în sfârșit că a avut o relație toxică și începe să îl vadă pe Doug ca pe un ticălos fără inimă ce este.

Hotărâți să se răzbune, Reggie, Bug și prietenii lui Bug – Maggie, un ciobănesc australian deștept care a fost pus pe tușă de noul cățeluș al stăpânului ei, și Hunter (Randall Park), un dog german neliniștit, stresat de munca sa ca animal pentru sprijin emoțional – pun la cale un plan și pornesc într-o aventură spectaculoasă pentru a-l ajuta pe Reggie să găsească drumul spre casă… și să-l facă pe Doug să plătească mușcându-i membrul pe care îl iubește cel mai mult (atenție, nu vorbim despre piciorul lui!).

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol