23 septembrie 2022, 15:28

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, și-a numit fiul Nicholas, în onoarea medicilor care l-au salvat de COVID-19

Logodnica premierului Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat sâmbătă numele fiului lor nou-născut. Cei doi au decis să-i dea numele de Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, ca un omagiu la adresa bunicilor lor și a medicilor care i-au acordat îngrijiri premierului, care a fost infectat cu noul coronavirus.

”Wilfred este numele bunicului lui Boris. Lawrie este numele bunicului meu. Iar Nicholas vine de la dr. Nick Price și de la dr. Nick Hart, cei doi medici care i-au salvat viața lui Boris luna trecută”, a explicat Carrie Symonds într-o postare pe Instagram, citată de Paris Match.

Mulțumiri maternității

”Nu aș putea fi mai fericită”, a adăugat ea, mulțumind maternității spitalului londonez unde l-a născut pe băiețelul premierului.
Băiețelul, al cărui păr blond seamănă deja cu cel al tatălui său, s-a născut la maternitatea Spitalului University College London (UCL).
Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a revenit la muncă lunea trecută, după o perioadă de recuperare în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus.
Premierul britanic, testat pozitiv la 26 martie, a fost internat zece zile mai târziu la spitalul St Thomas. El a fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile.

Medicii i-au salvat viața

El a ţinut să le mulţumească medicilor, despre care afirmă că „fără îndoială, i-au salvat viaţa”.
Acest copil este primul pentru Carrie Symonds, a cărei sarcină a fost anunțată la sfârșitul lui februarie. Ea a participat la campania de realegere a lui Boris Johnson la Primăria din Londra, ulterior devenind responsabil cu comunicarea pentru Partidul Conservator, și lucrează azi pentru o asociație pentru protejarea oceanelor.
Boris Johnson are patru copii cu a doua sa soție, de care a divorțat. El a recunoscut și un al cincilea copil născut dintr-o relație extraconjugală, iar presa îi atribuie un alt copil ”din flori”.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol