CITIRE

Presa internațională îl laudă pe Marius Copil după...

Presa internațională îl laudă pe Marius Copil după finala de la Basel cu Federer

Cel de-al 99-lea trofeu câștigat de Roger Federer, câștigat în fața tensimenului Marius Copil, a șocat presa internațională. Victoria elvețianului este elogiată de jurnaliștii străini, care au totuși numai cuvinte de laudă la adresa lui Copil. Acesta a reușit cea mai bună performanță din cariera sa. 

Cotidianul spaniol AS titrează: “Federer a câștigat cel de-al 99-lea trofeu din carieră în fața unui Copil de stâncă”. 
Spaniolii au mai menționat și faptul că: “În ciuda înfrângerii, la 28 de ani, Marius Copil a reușit cea mai bună săptămână din carieră, începând turneul din calificări, de pe locul 99 în clasamentul ATP. De luni, românul va fi pe locul 60 mondial, un salt de 33 de locuri”. 
Victoria lui Federer a fost lăudată și de francezii de la L’Equipe.Roger Federer a reușit să întoarcă în 2 rânduri meciul, reușind să îi blocheze serviciul și să îl pună în dificultate. Punctul de cotitură al meciului a fost în setul 2, la scorul de 4-4, când Marius Copil a pierdut a pierdut două mingi crezând că a fost fault”. 

Jurnalul Spaniol Marca a ținut să menționeze că:“Federer a fost condus de Copil în finală cu 1-3 în primul set, iar în cel de-al doilea cu 3-0, numai că nimeni nu îi poate face față elvețianului atunci când acesta joacă pe suprafață dură, mai ales la Basel, turneul de casă al elvețianului”. 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.