15 aprilie 2024, 17:59

Președinta Parlamentului European, în dialog cu românii la Opera Națională din București

Evenimentul VOI ÎNTREBAȚI, ROBERTA METSOLA RĂSPUNDE, un dialog cu președinta Parlamentului European va avea loc miercuri, 6 martie, ora 09.15, la Opera Națională București.

Ce înseamnă democrația parlamentară europeană pentru tine? Care sunt îngrijorările tale și temerile tale legate de Europa? Dar și care sunt lucrurile pe care îți dorești ca Parlamentul European să le susțină în continuare? Și pentru ce ai vota la alegerile europene din 9 iunie 2024?

Participă și tu la evenimentul VOI ÎNTREBAȚI, ROBERTA METSOLA RĂSPUNDE, un dialog cu președinta Parlamentului European, care va avea loc miercuri, 6 martie, ora 09.15, la Opera Națională București, Sala Mare (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72, București).

”Ai o opinie pe care dorești să o împărtășești cu președinta Parlamentului European, dar și cu alți tineri asemenea ție? Întrebările tale își pot găsi răspunsul în cadrul acestui dialog direct cu Roberta Metsola.

Evenimentul este o oportunitate pentru toți tinerii de a interacționa cu Președinta singurului organism european ales prin vot direct de către cetățeni și singurului Parlament transnațional din lume, dar și de a se inspira reciproc și de a face schimb de idei”, informează Biroul Parlamentului European în România.

ATENȚIE! Locurile sunt limitate. Înscrie-te din timp și confirmă-ți participarea.

Dialogul este organizat de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Opera Națională București, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Universității din București, și va fi moderat de jurnalista Oana Tache.

CE TREBUIE SĂ FACI?

ÎNSCRIE-TE până la data de 2 martie (23.59) și completează formularul pe care îl vei primi pe email în momentul înregistrării pentru a finaliza confirmarea de participare.

OPȚIONAL: ALEGE în avans tema pe care ți-ai dori să o aduci în discuție și/sau scrie-ne întrebarea ta.

Trimite linkul evenimentului și prietenilor tăi.

VINO în data de 6 martie cu codul QR, pe care îl vei putea genera în urma confirmării înscrierii, și nu uita actul de identitate cu care te-ai înregistrat. Accesul la eveniment va începe la ora 07:30 și se va face etapizat. Vă rugăm să vă luați suficient timp pentru a parcurge procedurile de acces.

Vino și tu să discuți față în față cu Roberta METSOLA, președinta Parlamentului European!

Evenimentul se va desfășura în limba engleză


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol