29 iunie 2022, 8:32

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a zburat în Austria la clasa economic. ”Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a zburat în Austria într-o vizită privată la clasa economic, spre surprindere pasagerilor din avion.

Pasagerii unei curse de linie Chișinău-Viena au descoperit surprinși că printre ei se află însăși președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, scrie Deschide.md.

Informația a fost publicată pe rețelele sociale de mai mulți pasageri.

„Am avut ieri marea onoare să o întâlnim pe președinta noastră într-un loc mai puțin așteptat, avionul Chișinău-Viena, econom class. Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”, a scris un internaut.

Sorina Ştefîrţă, purtător de cuvânt a șefei statului, a confirmat că Maia Sandu a plecat pe 16 august într-o vizită privată la Viena.

Recent, Maia Sandu a refuzat sa beneficieze de privilegiile de șef de stat și să treacă vama dinspre România în Moldova sărind peste rând.

Mașina în care s-a aflat aceasta s-a aliniat în coada formată la punctul de trecere a frontierei și a așteptat să-i vină rândul pentru verificări.

Sursa foto:  Facebook / Vl KaufMan

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol