CITIRE

Primăria Capitalei trimite în vacanță 1000 de pens...

Primăria Capitalei trimite în vacanță 1000 de pensionari

În urma dezvăluirilor apărute în presă ieri, cu privire la faptul că Primăria Capitalei oferă 1000 de excursii în Grecia primilor 1000 de pensionari care-și depun actele, instituția a fost asaltată de doritori.

“Primăria Capitalei cheltuiește 2 milioane de lei (peste 400.000 de euro) pe excursii peste hotare destinate pensionarilor bucureșteni. Sunt alocate 1.000 de locuri pentru vacanțe de neuitat în Paralia-Katerini: transport dus-întors cu autocarul, șapte nopți de cazare într-un hotel cu acces la piscină, trei mese asigurate în fiecare zi, excursii pe muntele Olimp și la alte obiective turistice.”, anunțau cei de la Recorder.

Zeci de oameni s-au îngrămădit joi dimineaţă la Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti pentru a beneficia de excursiile gratuite în Grecia oferite de Primăria Generală. Din păcate, oamenii care au stat la coadă au aflat că au nevoie de o adeverinţă medicală de care nu au fost anunțați și pe care nu o aveau la ei, conform capital.ro.

Sursa www.cotidianul.ro

Prin intermediul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti (CSMB), Primăria Capitalei organizează în perioada august-octombrie 2018, o tabără tematică gratuită pentru seniorii bucureşteni în Grecia, localitatea Paralia-Katerini. CSMB este o instituție pe care Gabriela Firea a înființat-o anul trecut, bugetând-o cu peste 17 milioane de lei anual (3,6 milioane de euro).

Sursa realitatea.net

Tabăra tematică cultural–educativă se va desfăşura pe parcursul a 8 zile (7 nopţi), pentru 1000 de beneficiari. Destinatarii acestui sejur sunt reprezentaţi de seniorii bucureşteni (persoane care au împlinit vârsta de 50 de ani cu domiciliul sau resedinţa în Municipiul Bucureşti)”, anunţă site-ul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti, una dintre instituţiile înfiinţate anul trecut,

Centrul este condus de tânăra Alexandra Dobre (26 de ani), cunoscută ca fosta secretară a lui Gabriel Oprea, iar în prezent, tânăra are de gestionat un buget de 3,6 milioane de euro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.