12 septembrie 2022, 20:03

Primark vine în România! Primul magazin va fi în Park Lake București

Lanțul internaţional de magazine Primark a anunţat planurile de lansare în România, prin deschiderea primului magazin în Bucureşti, localizat în centrul comercial Park Lake, spre sfârşitul acestui an.

Noul magazin va marca intrarea lui Primark pe cea de-a patra piaţă central şi est-europeană, după inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia şi Cehia din ultimii ani, unde formula unică a brandului de modă, articole pentru casă şi produse de frumuseţe la preţuri convenabile s-a dovedit extrem de populară.

Primark, un retailer irlandez, a fost înfiinţat în Dublin, Irlanda, acum mai bine de 50 de ani şi deţine în prezent peste 400 de magazine pe 14 de pieţe, oferind clienţilor produse de primă necesitate şi articole de modă atractive, la binecunoscutele preţuri convenabile. Oferta include şi o selecţie amplă de parteneriate cu licenţe precum NBA şi Disney, dar şi gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile, sub marca proprie Primark Cares.

Primark îşi propune să se extindă şi în Franţa, Italia şi Peninsula Iberică, astfel încât să atingă un număr total de 530 de magazine în această perioadă de cinci ani.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol