5 decembrie 2023, 18:19

Primarul PSD semnatar al petiției „Fără penali în funcţii publice” pus la zid de partid

Articol realizat de Cristian Țene

În urmă cu câteva zile primarul PSD al oraşului Pucioasa, Constantin Ana a semnat petiția „Fără penali în funcţiii publice”, provocând reacții în lanț la nivelul partidului despre acțiunea  „impertinentă”. Edilul a fost apostrofat de senatorul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu spunând că este un gest care vrea să creeze confuzie la nivelul partidului și electoratului, încercând o dezbinare.

Reacția senatorului nu a fost una întârziată și a declarat că este o acțiune singulară din cadrul Partidului Social Democrat la nivelul județului Dâmbovița, ea nu reprezintă o poziția oficială. Țuțuianu a mai adăugat că „PSD Dâmboviţa rămâne consecvent actelor normative adoptate în sesiunea parlamentară încheiată recent”. El mai susține că inițiativa USR „Fără penali în funcţiii publice” este una de discreditare a Partidului Social Democrat, a coaliţiei de guvernare şi a liderilor săi.

 

Sursa: romaniatv.net

Adrian Țuțuianu a atacat acțiunea edilului din Pucioasa „Acţiunea domnului Ana Constantin, precum şi declaraţiile din jurul acesteia, vor face obiectul analizei în forurile statutare de conducere ale partidului în perioada imediat următoare. Gestul său este unul de natură a crea confuzie în interiorul partidului şi electoratului Partidului Social Democrat, lucru pe care îl considerăm inacceptabil”, conform Adevarul.ro.

Sursa: adevarul.ro

Primarul Constantin Ana a spus că nu a avut nici o emoție când a semnat petiția și că nu îi este frică de reacțiile colegilor de partid, el chiar îi îndeamnă pe aceștia să îi urmeze exemplul. „Este o acţiune firească de a sprijni orice acţiune cetăţeanască. Trăim într-o lume prea dezbinată şi a fost un gest de bun-simţ din parte mea, cred.(…) Odată ce am făcut acest gest vreau să fiu urmat şi de alţi colegi de-ai mei de partid.”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol