Site icon Editia de Dimineata

Primele destinații importante de zbor de pe aeroportul din Brașov

După mulţi ani de aşteptare, Braşovul va avea în sfârşit aeroport, primele curse aeriene fiind programate în luna iunie a anului viitor.

Deşi momentan nu este nimic oficial, directorul Aeroportului Internaţional Braşov, Alexandru Anghel, a vorbit în exclusivitate pentru www.mytex.ro despre companiile aeriene care vor opera, dar şi despre destinaţiile cele mai importante.

O veste bună este că vor exista curse charter către destinaţiile de vacanţă preferate, astfel că braşovenii nu vor mai fi obligaţi să meargă la Otopeni pentru a zbura către Antalya sau Egipt.

„În ceea ce priveşte destinaţiile, bineînţeles că discutăm despre Europa. Germania este foarte importantă pentru Braşov, atât din punct de vedere etnic, cât şi al business-ului. Sunt multe companii cu capital german care au investit. Germania ar fi prioritară, ar mai fi Anglia, Italia. Este esenţial la început să avem acces către hub-uri. Chiar dacă nu vom avea o paletă largă de destinaţii, măcar să avem aceste hub-uri. Să avem câteva destinaţii principale. Prin conexiune să poată să ne asigure conectivitate bună în Europa şi în afara ei”, a adăugat Alexandru Anghel pentru sursa citată.

Mai multe, AICI

 

Exit mobile version