31 mai 2020, 6:32

Primul artist din România care va avea un concert drive-in. Cât costă un bilet

Primul artist care își va relua activitatea, după această perioadă de izolare, se reinventează.

Un concert drive-in va avea loc pe 31 mai, la Romexpo, unde Delia va cânta live fanilor.

Cântăreața va fi pe scena ca în orice eveniment muzical, doar că sunetul va fi transmis pe frecvențe radio, așadar, va fi ascultat la radioul din mașină. Organizatorii promit o vizibilitate bună, cu ajutorul ecranelor montate atât la scenă, cât și în zona în care vor staționa mașinile, prezintă libertatea.ro.

Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când, în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri! În această perioadă, am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.”, a transmis Delia.

Biletele evenimentului au fost deja puse în vânzare, iar prețul este valabil pentru un autoturism cu maximum trei persoane în el. Accesul începe de la 290 de lei, dar există și un pachet ultra de 990 de lei. Pachetul de 990 de lei conține un cadou surpriză din partea Deliei, iar organizatorii pun la dispoziție clienților o mașină din clasa premium și un șofer care să-i ia de acasă și să îi ducă înapoi.

sursa foto: best-event.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.