5 iulie 2020, 15:39

Primul campionat de atletism organizat la standarde internaționale dedicat elevilor, la Timișoara

Timișoara găzduiește în 29 mai  JUNIOR ATHLETICS CHAMPIONSHIP, primul campionat de atletism organizat la standarde internaționale de concurs care se adresează în exclusivitate elevilor și liceenilor organizat la Timișoara.

Evenimentul este o inițiativă a clubului sportiv CS Athletics Timișoara prin care se dorește încurajarea sportului atât pentru performanță, cât și pentru recreere.

Concursul va avea loc pe Stadionul Știința, unde va fi prezent și Florea Florin, Președintele Federației Române de Atletism.

JUNIOR ATHLETICS CHAMPIONSHIP își dorește să devină o competiție de referință la nivel euroregional, astfel că de la prima ediție participarea este internațională. Sunt așteptați 50 de copii de la 6 cluburi din Serbia și Ungaria care vor concura alături de cei aproximativ 200 de copii așteptați să sosească la Timișoara de la cluburi sportive și școli din 6 județe din România, conform unui comunicat de presă remis editiadedimineata.ro.

Competiția este dedicată copiiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 15 ani, iar înscrierile se fac până la data de 22 mai pe site-ul evenimentului: http://csathletics.ro/junior/inscrieri/mesaj-inscriere/.

În cadrul concursului vor fi și 3 curse pentru copiii cu cerințe educaționale speciale pentru a încuraja  sportul para-olimpic și a integra acești copii în rândul comunității sportive, mai scrie în comunicat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.