21 aprilie 2024, 4:28

Primul film 100% românesc, vorbit în limba engleză: ”KINGDOM OF JUDAS”

 Filmul ”Kindom of Judas”, o producție românească, vorbit integral în limba engleză, este gata de lansarea în cinema.

Echipa de producție SaroaFilm, alături de colaboratori dedicați și artiști remarcabili a început să lucreze la filmul ”Kingdom of Judas” în 2021, atunci candlocațiile, scenariulși actorii, erau toate pregătite să fie integrate în poveste. S-a lucrat intens, atât la scenariul care a trecut prin mai multe modificari și etape până la stabilirea variantei finale, cât și la filmarea fiecărui cadru. S-a filmat întâi în județele Alba, Hunedoara și Sibiu, ca ulterior, în 2022, echipa să ajungă la București.

Filmul ”Kingdom of Judas” a prins propria viață, prin alegerea unor locuri incredibile din țara noastră, prin contribuția artistică a multor actori talentați, ajungând astfel de la stadiul de idee, la o poveste complexă și captivantă.

 

Precedent

Acesta reează un precedent în cinematografia românească: este primul film 100% românesc, vorbit integral în limba engleză, distribuit în cinematografele din întreaga țară cu subtitrări.

Regizoarea filmului declară despre proiectul unic în România:

„Mi-am dorit să fac acest film pentru a putea pune în aplicare ceea ce am învățat pe set-urile din afara țăriiși bineințeles în România.Am vrut să arăt căși românii pot face film în limba englezăși am crezut mereu căși noi putem face din accentul nostru un trademark, exact cum au facut-o si nemții,italienii sau francezii.Filmul ”Kingdom of Judas” este primul thriller filmat în România cu actori români însă vorbit integral în limba engleză.Astfel, suntem primii din istoria cinematografiei românești care au avut curajul ăsta nebun să creeze un precedent.Echipa a fost formată din prieteni, unii debutanți în cinematografie iar alții cunoscuți, toți tineri si puși pe treabă.Am muncit mult dar acum, când văd că totul este aproape finalizat, pot să spun cu zâmbetul pe buze, că ne-am și distrat.”

”Kingdom of Judas”, un film făcut atât pentru audiența din România cât și pentru cea de peste hotare și care dezbate subiecte actuale, va avea premierea în cinematografele din România în luna Aprilie a anului curent.

 

Despre ce e vorba

După sinuciderea tragică a surorii ei, Anna este hotărâtă să descopere adevărul despre ceea ce a dus la moartea acesteia. În căutarea răspunsurilor, ea creează un plan complicat care implică cinci cunoştințe ale surorii ei, artişti, pe care îi plasează într-un centru de reabilitare pentru celebrități. Pe măsură ce îi împinge să-și confrunte acțiunile trecute și să-și asume responsabilitatea pentru greșelile lor, Anna începe să descopere adevăruri ascunse legate de moartea surorii ei. Pe parcurs, își dă seama că răspunsurile pe care le caută pot fi mai aproape de propria ei viață decât și-a imaginat vreodată. Pe măsură ce povestea se desfășoară, revelațiile șocante și consecințele acțiunilor Annei o forțează să se confrunte cu o realitate dureroasă pe care a încercat cu disperare să o evite. Căutarea adevărului o va salva sau o va distruge? Pregătește-te pentru un roller coaster de emoții în care Anna se confruntă cu cele mai profunde temeri și descoperă secrete șocante.

 

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol