CITIRE

Primul program național de Cybersecurity, lansat d...

Primul program național de Cybersecurity, lansat de Digital Nation

Digital Nation lansează primul program național de Cybersecurity dedicat administratorilor de sisteme din țară.

Programul de securitate cibernetică este deschis tuturor administratorilor IT din țară, care au 18+ ani și care administrează în prezent o infrastructură IT care include cel puțin 5 servicii IT. Prima lună a programului este gratuită, oferită în parteneriat cu Cert-RO, ulterior programul implicând un cost de 100 EUR anual (taxa anuală de membru comunitate).

Programul are un format online și se desfășoară pe durata a 12 luni.

”Încurajam administratorii IT să nu rămână singuri în misiunea lor de a avea grijă de infrastructurile tehnice. Știm că situația nu e niciodată ideală, versiunile poate nu sunt tot timpul la zi, bugetul parcă nu ajunge și telefonul sună continuu cu diverse probleme. Însă, dacă lucrăm coordonat, dacă facem schimb de experiență, dezbatem soluții într-un cadru mai familiar și mai aplicat, o să putem ușor ușor să creștem nivelul de siguranță și de disponibilitate a serviciilor deservite de infrastructurile noastre.”, spun reprezentanții Digital Nation, potrivit unui comunicat de presă remis Editiadedimineata.ro.

Aproximativ 100 de locuri sunt disponibile în cursul online Cybersecurity al Digital Nation, înscrierile fiind deschise până pe 10 Noiembrie.

Citiți și: O mână de oameni inovează România. Digital Nation – povestea unui proiect reușit


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.