21 septembrie 2020, 15:28

Primul pui de babuin născut în România își caută nume. Ce propun internauții? VIDEO

În premieră pentru România, în urma cu aproximativ o lună s-a născut un pui de babuin la Grădina Zoologică din Hunedoara. Acesta a venit pe lume înainte de Paște, însă reprezentanții de la zoo au făcut public evenimentul în urmă cu câteva zile, deoarece au avut nevoie de o perioadă în care să se asigure că puiul va trăi. 

Cei din echipa Grădinii Zoologice sunt de părere că este vorba de o fetiță, însă având în vedere vârsta fragedă nimeni nu poate preciza cu exactitate.

Sursă foto: realitateadehunedoara.net

Despre părinții puiului se știe că au fost aduși în Hunedoara în decursul anului trecut de la o altă grădină zoo. Pe tatăl micuțului îl cheamă Augustin Gusti și pe mama acestuia Maia. Așadar cum este normal și puiul de babuin va primi un act care să-i ateste venirea pe lume, iar pe acesta urmează să-i fie trecut și numele.

Sursă foto: adevarul.ro

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Grădinii Zoologice din Hunedoara publicul este invitat să facă propuneri pentru numele micuțului. „Noua membra a familiei in actiune
Dragi parinti va rugam sa intrebati copiii ce nume i s-ar potrivi”.

Momentan printre cele mai vizibile nume postate de internauți se află Loly, Mimi, Bubu, Arya, Chify, Maya, Vilma, Cici, Boni, Rino și Sonia.

Sursă foto cover, Facebook.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.