CITIRE

Primul tramvai coworking din România: Călătorii po...

Primul tramvai coworking din România: Călătorii pot lucra în timp ce sunt pe drum

Un tramvai conceput pentru a-i servi pe cei care doresc să lucreze în timpul transportului public este acum disponibil în România. Ieșenii pot lucra acum și din mijlocul de transport în comun dacă aleg să urce în Tramvaiul Coworking.

Se numește „tramvaiul de lucru” și a fost proiectat de Fab Lab Iași, alături de TramClub și compania de transport public a orașului. Tramvaiul a fost pictat de studenții de la Școala de Arte Plastice și Design și este dotat cu internet Wi-Fi gratuit, cu prize pentru încărcarea laptopurilor sau a telefoanelor mobile, dar și cu o bibliotecă. De asemenea, poate fi închiriat pentru companii ca spațiu de lucru pentru angajați.

Sursa www.bunadimineataiasi.ro

Tramvaiul CoWorking se înscrie în seria de initațive prin care Fab Lab Iași sprijină și dezvoltă evenimentele și inițiativele tehnologice, integrând comunitatea tehnologică din Iași într-o comunitate regională care reunește profesioniști, studenți, profesori, companii, antreprenori, organizații și grupuri de inițiativă din domeniul tehnologic.

Sursa impactfm.ro

Tramvaiul ales este de tip GT4, cu o capacitate de 140 de locuri din care 43 pe scaune. Media de varsta a celor 3.200 de călători transportați zilnic de acest tramvai este de 22 de ani, traseul unind zona Baza 3 de cartierul Copou, trecând pe lângă Universitatea “Al.I.Cuza” din Iași, dar și prin campusul studențesc din Tudor Vladimirescu ce aparține de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”, potrivit romania-insider.com.


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.