26 septembrie 2020, 23:49

Primul vlogger al Armatei Române care „vorbește relaxat despre lucruri serioase”

Ministerul Apărării a publicat pe pagina de Facebook un videoclip în care un tânăr, pe nume Radu Chirilă, vrea să vorbească relaxat despre lucruri serioase. Studentul a devenit primul vlogger din Armata României.

„E vineri, ora 17.00, Radu Chirilă, student al Academiei Tehnice Militare și primul vlogger din Armata României este aici cu primul episod din Povești din armată.

Astăzi, Radu, vă povestește despre cum a hotărât, la 13 ani, să își înceapă cariera militară. De unde a venit această pasiune și cum a decurs admiterea la Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc(…).

Seria poate fi urmărită și pe canalul de YouTube Armata României.” – a declarat Ministerul Apărării Naționale.

Radu a debutat ca vlogger cu primul său episod: „Povești din armată”. În clip descoperim cum a hotărât tânărul să își înceapă cariera militară de la vârsta de 13 ani. Totodată dezvăluie de unde se trage această pasiunea și cum a mers admiterea la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc. Tânărul povestește, îmbrăcat în uniformă militară, că atunci când era mic era pasionat de Counter Strike și de jocuri asemănătoare.

Dorința de a proteja patria au început în momentul când a văzut un video pe internet cu fotografii cu elevii de la Liceul Militar. Ideea de colegialitate și de uniformă i s-a părut atât de atrăgătoare, încât s-a hotărât că acolo vrea să ajungă și el. Chirilă a început să facă foarte mult sport, pentru a fi pregătit pentru proba sportivă.

sursa: facebook.com

Tânărul subliniază faptul că este extreme de important învățatul pentru a putea intra la actualul Colegiu Național Militar „Ștefan cel Mare”. Înainte de a încheia, amintește că vor urma multe alte povești din armată, pe care le va împărtăși în episoadele viitoare.

Poți urmări mai multe pe canalul său de YouTube: Radu Chirilă


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.