20 mai 2022, 18:26

Prințesa urbană părăsește România. „În momentul în care o să urc acest clip, noi vom fi deja în avion, pentru prima oară în viaţa noastră cu bilet doar dus”

Ioana Chicet-Macoveiciuc este o cunoscută autoare de cărţi pentru copii şi blogger de succes. O cunoaștem cu toții ca Prințesa urbană. Persoană publică, invitații la radio și tv, prezență în presă, un punct de reper construit cu sudoare și inspirație în ultimii zece ani. O rețetă de succes, am zice. Tocmai de aceea știrea a venit ca un duș rece.

Prințesa urbană a anunţat că părăseşte România. Anunţul l-a făcut pe pagina sa de Facebook, prin intermediul unui video. Ea explică acolo, cu sinceritate, cum părăsește România și cum a ales să-şi crească copiii în Olanda.

„Din păcate nu mai am resurse, am obosit şi nici nu cred că vreo schimbare importantă se va mai întâmpla pe parcursul vieţii mele”

„În momentul în care o să urc acest clip pentru voi noi vom fi deja în avion, pentru prima oară în viaţa noastră cu bilet doar dus. Ne-am hotărât să plecăm după mulţi ani în care am făcut tot ce-am putut  să contribui la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează şi mă frustrează şi mă supără aici.”

„Din păcate nu mai am resurse, am obosit şi nici nu cred că vreo schimbare importantă se va mai întâmpla pe parcursul vieţii mele. Sigur că plecăm mai mult pentru copii, dar nu vreau să fiu ipocrită, aşa că o să recunosc că plec în primul rând pentru mine, pentru noi. Cred că avem dreptul să trăim liniştiţi, fără să ne enervăm de zeci de ori pe zi din lucruri care nu ţin de noi şi oricât am face noi eforturi ele nu se vor îmbunătăţi în viitorul apropiat. E o decizie la care am ajuns cu multă-multă tristeţe, pentru că avem atât de mulţi oameni dragi aici, locuri dragi, am construit atâta“, li s-a adresat scriitoarea celor peste 240.000 urmăritori ai săi.

Video mai jos


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol