17 ianuarie 2022, 9:08

Prinţul Harry s-a hotărât să-și publice povestea

După ce s-a retras cu soţia sa, Meghan Markle, din Casa Regală britanică, prințul Harry a hotârăt să-și publice memoriile.

Acesta va relata ”greşelile” şi ”lecţiile învăţate”, iar volumul de memorii va apărea la sfârşitul anului 2022.

”Am purtat numeroase pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile învăţate -, să pot ajuta şi să arăt că, indiferent de originile noastre, avem mai multe în comun decât credem”, a declarat prinţul, citat într-un comunicat al editurii Penguin Random House.

Scriu acestea nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omului care am devenit’‘, a mai adăugat acesta, conform agerpres.ro.

Editura promite că ”prinţul Harry va împărtăşi, pentru prima dată, ”experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă care au contribuit la formarea sa’‘.

Memoriile vor fi publicate în întreaga lume, iar încasările obţinute din vânzări vor fi direcţionate în scopuri caritabile. Ele vor acoperi ‘‘viaţa în lumina reflectoarelor, din copilărie până în prezent”, inclusiv ‘‘angajamentul său militar care l-a condus de două ori pe front în Afganistan şi bucuriile sale în postura de soţ şi de tată’‘.

sursa foto: protv.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.