22 ianuarie 2022, 5:26

Prințul William, dornic de a lupta în prima linie împotriva COVID-19. Cum vrea să ajute

Prințul William este dornic de a lupta în prima linie împotriva COVID-19.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a fost pilot pe un avion care transporta cadre medicale și medicamente, dar a renunțat în 2017 după doi ani. Acesta susține că vrea să lupte în această criză și să revină la bordul aeronavei.

Prințul William este unul dintre puținii reprezentanți ai Casei Regale Britanice care muncește încă, prezintă libertatea.ro.

El le-a spus apropiaților că se gândește să se întoarcă în cockpit-ul avionului și să lupte din prima linie. Prințul a recunoscut că-i lipsește munca pentru salvarea vieții oamenilor.

„Prințul William ia serios în considerare să se întoarcă la rolul de pilot pe avion medical, ca să ajute în lupta cu pandemia. Știe că toată țara se luptă și vrea să ajute, dar e complicat, pentru că el a renunțat la acest rol pentru a deveni funcționar regal de rang înalt. Acest rol este și mai important acum, având în vedere că Charles s-a îmbolnăvit, Harry și Meghan s-au îndepărtat de Casa Regală și Andrew a fost exclus de viața publică. Dar William este foarte dornic să facă orice poate pentru a ajuta”, a spus un apropiat al lui William, conform sursei citate anterior.

sursa foto: adevarul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.