17 ianuarie 2022, 9:40

Programul de dezinsecție începe în Capitală. Asaltul țânțarilor va lua sfârșit

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul 04.00 – 07.00, Primăria Capitalei alături de Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti vor începe acțiunile pentru combaterea țânțarilor. Alături de acestea se pregătește începerea programului de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în parcuri.

Municipalitatea susține că din cauza vremii instabile din ultima perioadă, dezinsecţia nu a putut fi desfăşurată conform planificării.
Astfel, Primăria Capitalei începe cu întârziere procesul de exterminare a ţânţarilor. Acțiunile de dezinsecţie vor începe sâmbătă, 15 iunie, iar ulterior vor exista și alte operațiuni de acest gen.

Sursa facebook.com/Compania Municipală Eco Igienizare

„Lucrătorii companiei vor pulveriza substanţele de combatere a ţânţarilor în parcurile aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti: Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului, Parcul Cişmigiu, Parcul Floreasca, Parcul Carol şi Parcul Circului. În toate locaţiile în care se vor efectua tratamente împotriva ţânţarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afişe informative despre perioada de desfăşurare a acţiunilor, precum şi informaţii despre substanţele folosite”, precizează sursa citată.

Sursa foto: infooradea.ro

Compania Municipală Eco Igienizare menționează că soluţiile pulverizate sunt inofensive pentru oameni şi animale, însă este recomandat ca cetăţenii să nu intre în contact direct cu substanţele active, deoarece acestea pot provoca iritaţii la nivelul sistemului respirator. În toate locaţiile în care se vor efectua tratamente împotriva ţânţarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afişe informative despre perioada de desfăşurare a acţiunilor, precum şi informaţii despre substanţele folosite.

FOTO cover monitorulcj.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.